A Barcelona aquest dissabte passat es va celebrar les semifinals estatals de la competició World Robot Olympiad (www.wroboto.es) amb la presencia dels millors equips de tot l’estat espanyol.

En la categoria Junior competien 10 equips. Primer farien 3 rondes on els 4 millors tindrien opció a fer dues rondes més. Els equips que tinguessin dret a fer les dues ultimes rondes partirien de zero punts. L’equip que mes punts sumes durant aquestes dues rondes tindria dret a una plaça a la gran final mundial que es disputarà a Jakarta el proper 16 i 17 de novembre.

L’Equip EVT Dream (escola vedruna de Tona) després de les tres primeres rondes va acabar tercer i va poder passar a entrar a les dues darreres rondes on varen quedar tercers a la semifinal. El nostre equip va fer un torneig brillant, solament va estar superat per els dos equips de Girona Salvauth Park, aquí aprofitem per felicitar i donar tot el nostre suport per la gran final MOLTA SORT, segur que ho fareu d’allò més bé.

Gràcies equip EVT Dream, Escola Vedruna de Tona ( Eduard, Xavier, Albert dirigits per el seu entrenador en Miquel Vilaró).

Leave a Comment