El Mercat de la Tecnologia és un espai on els alumnes d’ESO i Batxillerat presenten projectes imaginats i realitzats per ells, i amb l’ajuda dels seus professors, els exposen als visitants.

APRENTIK, hi serà present fent el Tastet d’enginyer, diferents activitats on els alumnes podran descobrir el dia a dia laboral d’un enginyer, sigui quina sigui la seva especialitat: agrònom, rural, industrial, telecomunicacions, informàtic,… és apassionant!! El fet de poder compartir projectes amb altres persones que en alguns casos poden ser de països i cultures diferents, amb metodologies de treball diferent és molt enriquidor. Cada projecte nou és un repte on totes les persones implicades han de treballar en equip per assolir l’objectiu final. Aquest objectiu pot ser la creació d’un videojoc o d’un programa informàtic que serà clau perquè un nou model d’avió pugui enlairar-se o d’un pont que ha d’evitar als habitants d’una regió fer cada dia 60 quilòmetres. El repte també pot ser la repoblació d’un bosc que s’ha cremat, etc…

En tots aquests reptes la clau de l’èxit són les persones, els coneixements que aquestes tenen, la capacitat d’aprenentatge de noves solucions, l’experiència i segurament el més important és la capacitat de comunicar-se de manera ordenada i clara amb totes les persones que treballaran en el projecte, des dels peons que executaran les accions fins als clients que han encarregat el treball.

Leave a Comment