Properament iniciarem un nou taller titulat: Drones Workshop en anglès.

Es tracta d’un projecte nascut de la necessitat d’innovar en les classes d’anglès durant horari lectiu i dissenyat en dues sessions en les que els alumnes, després de fer un treball previ durant la classe d’anglès on hauran estudiat vocabulari relacionat amb el món de l’aviació, descobriran conceptes bàsics i operatius sobre els drons: com volen, per què, quines parts els formen, principis de vol… i s’iniciaran, en forma de joc de rol, amb el seu primer vol.

Controladors aeris, pilots i mecànics composen l’equip de vol que mitjançant el treball cooperatiu, ha d’aconseguir mantenir els punts inicials un cop acabat el circuit. Hauran de controlar tots els ítems inicials que han de fer possible el vol, calibrar i adquirir el control, comprovar que totes les peces funcionin correctament i, en definitiva, treballar com un equip real, cadascú en el seu rol!

A més, aprendran a programar amb Tynker, un software que treballa la seqüenciació i lògica  i, un cop finalitzat el taller, resoldran un test de preguntes relacionat amb tot el que s’ha après i treballat.

Aquest nou projecte està destinat a escoles o acadèmies d’anglès i és idoni per a realitzar amb alumnes de 12 anys o més. La seva durada és d’unes dues hores, en dues sessions; i aporta innovació i una dosi extra de motivació pels alumnes alhora d’aprendre anglès, ja que ens permet desenvolupar un temari a través del joc educatiu, despertant l’interès dels nois i noies alhora que els facilita l’aprenentage d’una temàtica que, d’altra manera, podria crear desinterès sense gairebé adonar-se’n.

No us sembla una manera molt més lúdica, divertida i interessant de fer una classe d’anglès?

Doncs no us ho penseu més i contacteu-nos perquè ho repetim a la vostra escola o al vostre centre!