D’acord  a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal “LOPD”, AUSATEL  ROBÒTICA, SLU l’informa que incorporarà les seves dades personals a un fitxer automatitzat de la seva propietat (inscrit en el registre de fitxers de titularitat privada de l’Agència Espanyola de Protecció de dades) per poder-lo mantenir informat de les nostres activitats.

Ausatel Robòtica, SLU recopila, processa i divulga dades personals sensibles només quan és necessari per complir les obligacions imposades per la llei, o en cas d’haver una raó de negocis imperativa per fer-ho, o amb el seu consentiment.

D’acord amb el reglament de mesures de seguretat aprovat pel Reial decret nombre 994/1999 d’11 de juny, respecte els fitxers considerats de nivell baix, AUSATEL ROBÒTICA, SLU li informa que d’acord amb l’article 26 de l’esmentat reglament, les dades personals sensibles que ens proporcionen són transferits utilitzant el qual es garanteix que la informació sensible proporcionada no és intel·ligible ni accessible per terceres parts. A l’efecte del que preveuen els articles 11) i 34e) de la LOPD, mitjançant l’acceptació d’aquesta clàusula vostè consent expressament que les seves dades siguin tractades i comunicades als nostres clients, a altres empreses del grup, i en tot cas que es requereixi fer-ho, per exemple en virtut d’una ordre judicial; per a les finalitats abans esmentats.

Així mateix, l’informem del seu dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal per correu a l’adreça AUSATEL ROBÒTICA, SLU , Psg dels oficis, 2B – Polígon Ind. Les Goules, Tona 08551 en els termes establerts a la LOPD.