Aquest passat diumenge dia 29 de maig l’empresa Ausatel Robòtica ha celebrat la segona festa Aprentik destinada als alumnes de les seves extraescolars d’arreu de Catalunya i les seves famílies.

Prop de 400 persones han participat aquest diumenge a la II Festa Aprentik organitzada per Ausatel Robòtica i destinada als alumnes d’extraescolar de robòtica Educativa d’Aprentik i A les seves famílies.

La matinal tecnològica, que ha tingut lloc a l’escola Vedruna de Tona, ha obert els seves portes a partir de les 9 del matí. Pares, mares i alumnes provinents d’escoles d’Osona, el Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Moianès, Bages i Barcelonès, han rebut la benvinguda de la mà de Mar Cuixart, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tona i Ester Martos, directora de l’Escola Vedruna de Tona.  Posteriorment, mentre els alumnes han passat a desenvolupar el repte plantejat, aquest any relacionat amb “Viatgem en el temps”  per equips, mares i pares han pogut participar en diferents activitats tant tecnològiques com lúdiques: taller de Wedo, d’Arduino i impressió 3D; pujada al castell acompanyats per Albert Jofre o bé fer una visita i activitats al Camp de les Lloses de Tona.

camp lloses1

IMG-20160529-WA0001

IMG-20160529-WA0002

IMG-20160529-WA0006

Passades les 12, els alumnes participants han exposats els seus projectes davant pares, mares i familiars per prosseguir amb l’entrega de premis.

Els guanyadors de Cicle Inicial van ser: Màxim Hamon i Bruna Villaret de l’Escola Ginebró, Èrik Roma de l’Espai Vit i Martí Givre de l’Escola Els Cingles de l’Ametlla.IMG-20160529-WA0012L’equip guanyador de Cicle mitjà estava format per:  Ferran Arranz de l’escola Pia de Granollers, Nil Casals i Arnau Rifà de l’Escola Vedruna de Tona.

IMG-20160529-WA0021

Àlex gallaguet de Moià, Genís Menaut de l’Escola Vedruna de Tona i Hugo Gutierrez de l’Escola Montbui composaven l’equip guanyador de Cicle Superior.IMG-20160529-WA0011Finalment, Marc Sleigh, Ferran Portí i Martí Marqueta de l’Escola Abat Oliba de Moià van resultar guanyadors del repte EV3.

IMG-20160529-WA0010

Tots els equips participants van mostrar els progressos adquirits durant l’extraescolar de robòtica Educativa d’Aprentik  i hi van haver projectes d’originalitat i complexitat considerable!

Des d’Aprentik volem felicitar a tots els nens i nenes participants i agrair a tothom la seva assitència sense la qual no seria possible!