Comença el curs escolar i, un any més, tornen les EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA EDUCATIVA d’Aprentik!

A més d’oferir-les directament des de diverses escoles de tot Catalunya, tenim obertes les inscripcions en 3 centres independents perquè tothom tingui l’opció de poder gaudir de la nostra extraescolar!

Fora del centre escolar, ON puc fer robòtica?

T’oferim 3 centres on podràs cursar l’extraescolar de robòtica educativa:

ESPAI VIT – Vic

ROCA UMBERT – Granollers

ATENEU LES BASES – Manresa

I si malgrat tot, no n’hi ha cap a la teva zona, diga’ns-ho i mirarem si alguna escola propera accepta alumnes externs.

Quins dies són?

ATENEU LES BASESDimecresDe 17:15 a 18:45
ROCA UMBERT F.ADimecresDe 17:30 a 19:00
ESPAI VITDillunsDe 17:30 a 19:00

A qui van dirigides?

Les nostres extraescolars són per a nenes i nens de 6 a 14 anys que tinguin ganes d’aprendre divertint-se a través de la robòtica educativa. Tant se val si es tenen o no coneixements previs perquè sempre s’adapten les activitats al nivell de cada alumne!

Què oferim?

A APRENTIK ens encanta ensenyar als infants però sabem que és igual d’important, tenir informats als pares. És per això, perquè també mares i pares puguin compartir aquestes activitats amb els seus fills i les seves filles, que durant el trimestre us passem algunes fotografies junt amb una mica d’explicació del que s’ha anat treballant i, cada final de trimestre, us enviem un breu informe on podeu comprovar els conceptes treballats i apresos.

A més, us convidem a assistir al repte final de cada trimestre on les nenes i els nens poden mostrar-vos de primera mà el que fan, com ho fan i perquè ho fan com ho fan.

Què volem aconseguir? L’OBJECTIU

L’OBJECTIU que perseguim amb la robòtica educativa és apropar als alumnes a una disciplina tecnològica innovadora convertint-los en els protagonistes de les seves construccions i programacions a fi que adquireixin habilitats i destreses que van més enllà de la simple robòtica i que reforcen el seu coneixement.

Com ho fem? EL MÈTODE APRENTIK

El mètode Aprentik està basat en un projecte educatiu que ens permet treballar per
competències amb CONTINGUTS adequats a cada curs per aconseguir que l’alumnat adquireixi eines bàsiques per entendre el món i que aquests siguin capaços d’interactuar-hi i així puguin anar aprenent al llarg de la vida..
Amb l’ús de peces de diferents materials, construïm des de màquines simples (engranatges, politges, palanques, rodes i eixos…) fins a petits robots amb formes diverses. En aquestes construccions hi incorporen mecanismes que, programats a través de l’ordinador o la tauleta, permeten fer girar eixos, fer desplaçar els robots per l’espai, aconseguir que reaccionin amb el contacte humà o amb els sorolls de l’entorn a través de sensors, per posar alguns exemples.
Els alumnes treballen amb un material o altre (màquines senzilles, WEDo, Mindstorm, NXT… ) segons l’edat i coneixements previs.

Què els aporta la robòtica? HABILITATS

Els alumnes han de desenvolupar, experimentar i compartir el seu propi coneixement activament i amb motivació. Es potencia la iniciativa, la creativitat i la innovació, la resolució de problemes, el treball en equip i la cooperació així com l’autoestima. A més, la lògica de la programació els permetrà desenvolupar recursos intel·lectuals que els seran molt útils pel seu futur i pel món real.
Totes les nostres formadores i formadors són mestres o educadors.

I el preu?

A APRENTIK mantenim els mateixos preus que l’any passat:

Matrícula: 15 €

Quota mensual segons el curs:

– 1r i 2n de primària             40 €/mes

– 3r i 4t de primària              42 €/mes

– 5è* i 6è de primària           53 €/mes

* Preu per alumnes de 5è en cas de treballar amb Mindstorm

T’interessa, oi? Doncs no esperis més i inscriu-te!