Des de mitjans de març hem estat treballant de valent amb els 70 grups d’alumnes per tal de poder portar a terme un desafiament de qualitat. Així doncs, la setmana passada van ser cinc dies molt intensos plens de nervis i emocions: els nostres alumnes van presentar el repte de robòtica educativa del segon trimestre.

Aquesta vegada la temàtica va girar entorn de l’espai i l’univers. Els alumnes van treballar diverses curiositats sobre aquest àmbit tan desconegut. Van aprendre conceptes relacionat amb els planetes, la distribució de l’espai, la història de la recerca espacial o alguns dels invents més destacats de la NASA, entre d’altres. Aquests coneixements es van materialitzat mitjançant el muntatge i la programació de robots creant petites rèpliques d’elements espacials reals.

IMG_0606

Des d’Aprentik vetllem per tal de què els alumnes gaudeixin al màxim en les hores d’extraescolar i treballin competències transversals més enllà de la tecnologia. Amb aquest objectiu, la presentació del repte va anar més enllà del muntatge i la programació: els propis alumnes van dissenyar i crear conjuntament el decorat per aquesta ocasió.

Així doncs, la setmana passada, cada un dels alumnes d’Aprentik va mostrar el seu muntatge i programació davant dels assistents a El Repte. Cada alumne va portar a terme un projecte relacionat amb l’univers i en va fer la presentació corresponent: va explicar el funcionament del seu prototip i la seva història i utilitat real. Què us van semblar les explicacions dels robots? 😉

2017-04-07-PHOTO-00000913

Aquesta setmana continuem treballant l’espai als Casals Tecnològics de Setmana Santa a Barcelona, Granollers, Tona i Vic! Us anirem explicant l’experiència via Facebook. :)