Els matins del dilluns 10 d’abril fins el dijous 13, vam portar a terme els Casals Tecnològics de Setmana Santa a Barcelona, Granollers, Tona i Vic. Les quatre sessions van ser orientades a coneixements i curiositats sobre l’espai i l’univers: mitjançant la robòtica les nenes i els nens van anar descobrint i resolent els diversos reptes proposats.

2017-04-12-PHOTO-00000049

Cada un dels alumnes va poder realitzar, mitjançant el muntatge i la programació, una petita rèplica dels elements treballats durant la setmana. A més a més, els propis nens i nenes van programar alguns videojocs per tal de poder per tal de poder aprofundir en els aspectes amb els que ja s’havien familiaritzat durant els reptes de l’univers.

2017-04-11-PHOTO-00000018

Aquest any hem incorporat una novetat a l’horari i, cada dia, hem dedicat una estona a treballar competències transversals com la creativitat, la comunicació, el treball en equip o l’expressió.

Finalment, el dijous 13 d’abril els nens i nenes dels Casals Tecnològics van presentar el seu repte: cada un va explicar què representava la seva creació, la història i utilitat real d’aquesta i el funcionament de la maqueta. Ah! I a més a més van presentar els seus videojocs! Una pasada!

2017-04-13-PHOTO-00000089

Ja estem treballant amb els Casals Tecnològics d’Estiu! Estigueu atents a les xarxes socials, aquest any hi haurà novetats… 😉