Estem d’enhorabona!

Fa tres anys que des d’Aprentik impartim classes de robòtica educativa en horari escolar a l’Escola Vedruna Escorial de Vic. Amb aquest temps, hem pogut veure l’evolució dels alumnes del centre en termes tecnològics, de muntatge i de programació i, també, el desenvolupament d’altres competències transversals que treballem amb el mètode Aprentik.

Aquest dimarts 9 de maig, hem rebut un reconeixement per la feina ben feta. L’Escola Vedruna Escorial de Vic, juntament amb nosaltres, hem estat guardonats en tercera posició del “Premi TIC a l’escola” de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC)!

2017-05-09-PHOTO-00001181

Aquest reconeixement consisteix en explicar un projecte que utilitzi les tecnologies de la informació i la comunicació com a instrument innovador d’aprenentatge. Així doncs, hem presentar el projecte educatiu iniciat fa tres anys de forma conjunta entre Aprentik i el centre educatiu.

Podeu consultar el projecte presentat, titulat Fem d’enginyers amb robòtica a l’enllaç següent: http://www.escolacristiana.org/premistic/treballs/Femdenginyersamblarobotica.pdf

2017-05-09-PHOTO-00001181

Esperem que aquesta notícia us engresqui tan com a nosaltres! 😀