Borsa de Mestres i Servei d’Acompanyament

Com sabeu, APRENTIK està formada per un equip d’enginyers i mestres que treballen colze a colze desenvolupant nombrosos projectes i fent-los arribar als alumnes de la manera més professional. És una prioritat per a nosaltres garantir que els formadors d’APRENTIK tinguin accés a més hores laborals relacionades amb l’educació alhora que ampliem els serveis que oferim als centres educatius.

És per això, i sempre amb l’objectiu de seguir treballant amb i per l’educació, que aquest curs APRENTIK estrena aquests dos nous serveis: la Borsa de Mestres i el Servei d’Acompanyament.

Amb aquests dos nous serveis APRENTIK pretén oferir una solució ràpida, efectiva i sense complicacions per a les escoles que necessitin un docent per a cobrir una substitució o bé un monitor (no necessàriament titulat), per acompanyar-los en una sortida o activitat que ho requereixi.

Per una banda, amb la Borsa de Mestres, us convidem a recórrer a APRENTIK a la recerca de professionals per cobrir els llocs vacants d’educació infantil i primària que, de manera puntual, puguin aparèixer al vostre centre i que necessiteu cobrir de manera ràpida, eficient i sense masses gestions.

IMG_5776

 

Per l’altra, som conscients de la problemàtica que pot arribar a suposar per a les escoles complir amb les ratios d’acompanyants per alumnes quan s’organitzen sortides. És per això que APRENTIK posa a la vostra disposició, també en aquest cas, el Servei d’Acompanyament amb el qual us oferim mestres o estudiants (no necessàriament titulats) per acompanyar-vos en sortides o altres activitats que requereixin d’aquesta figura i així facilitar-vos la recerca de voluntaris o altres mestres que podria suposar haver de realitzar canvis d’agenda o redistribució de tasques.

Voleu saber-ne més? Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de [email protected] o bé del 93 812 54 35 i us explicarem el servei amb més detall.