No deixis passar l’oportunitat d’inscriure’l als Casals Tecnològics d’Aprentik!

  Durant les vacances de Nadal, t’oferim una activitat divertida, educativa i innovadora per passar uns matins diferents! Si tens entre 6 i 16 anys, et convidem a participar en els Casals Tecnològics de Robòtica Educativa d’Aprentik on construirem els nostres propis robots, els programarem per assolir els reptes que els plantegem, descobrirem conceptes nous de mecànica i electrònica, el fucionament de motors, sensors…. i un munt de coses més!

  A més a més, cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals​ com la creativitat, la comunicació o el treball en equip. I els divendres 29 de desembre i 5 de gener, mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure l’exhibició del treball de la setmana!​

  27, 28 i 29 de desembre

  2, 3, 4 i 5 de gener

  De 9.00 a 13.00h

  Per a nens i nenes de 6 a 15 anys

  Apunta’t-hi ara!