A Aprentik ens encanta ensenyar però sobretot ens agrada que els nostres alumnes gaudeixin aprenent. És per això, que el projecte educatiu d’Aprentik inclou milions d’activitats, continguts i objectius totalment pràctics, que a través del “Learn by doing” genera il·lusió, desperta l’interès i la curiositat i respon a qüestions de manera empírica donant sentit a coneixements previs o acabats d’adquirir.

Seguint en aquesta línia, neix AprenMATik.

AprenMATik es defineix com la revolució en l’aprenentatge de les matemàtiques ja que el seu objectiu és motivar als alumnes a través de jocs i enigmes que els permetran reforçar, aprofundir i descobrir conceptes matemàtics.

La motivació és un factor clau per aprendre. Per això, totes les nostres activitats estan dissenyades per despertar l’interès i la motivació dels nens, per aconseguir que gaudeixin mentre aprenen.

L’objectiu d’APRENMATIK és apropar les nenes i els nens a les matemàtiques de forma divertida a través d’un mètode innovador: Mitjançant preguntes creatives i reptes imaginatius, els  infants experimenten, investiguen, comparteixen coneixements, expliquen, argumenten, i  consensuen fins a donar-hi resposta. En fer-ho, hauran utilitzat conceptes matemàtics i n’hauran descobert/desenvolupat de nous! Es potencia el pensament creatiu, la iniciativa, i la participació, la resolució de problemes, la curiositat per plantejar preguntes, la presa de decisions, l’autonomia, el treball en equip, la cooperació i la confiança.

IMG_20180712_164919

El mètode AprenMATik està basat en un projecte educatiu que ens permet treballar per competències i projectes, amb situacions reals i amb CONTINGUTS adequats a cada curs. Així, s’aconsegueix que els nens prenguin consciència del propi coneixement, adquireixin eines bàsiques per poder analitzar, interpretar i entendre el món que ens envolta i puguin aplicar-les en una gran varietat de situacions de la vida quotidiana. APRENMATIK, gràcies als nostres guies formats com a mestres o educadors, els ajudarà a desenvolupar habilitats diverses! I tot, amb un seguiment individualitzat de l’alumne!

Amb el nostre mètode, desapareixen els problemes per convertir-se en enigmes i els enunciats passen a ser pistes. Les matemàtiques no es resisteixen, es viuen en primera persona! I són divertides!!!!

Amb tot, aquest curs 2018-19 també estarem a les escoles. Ens veiem a la vostra?