No deixis passar l’oportunitat d’inscriure’l als Casals Tecnològics d’Aprentik! 

  Durant les vacances de Nadal, t’oferim una activitat divertida, educativa i innovadora per passar uns matins diferents! Si tens entre 6 i 15 anys, et convidem a participar en els Casals Tecnològics de Robòtica Educativa d’Aprentik on construirem els nostres propis robots, els programarem per assolir els reptes que els plantegem, descobrirem conceptes nous de mecànica i electrònica, el funcionament de motors, sensors…. i un munt de coses més!

  A més a més, cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals​ com la creativitat, la comunicació o el treball en equip. I el divendres 3 de setembre, mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure l’exhibició del treball de la setmana!​

   27 i 28 de desembre

    2, 3 i 4 de gener

   De 9.00 a 13.00h

   Per a nens i nenes de 6 a 15 anys