El meu nom és Júlia i sóc mestra d’Educació Primària i tinc un Màster en dificultats d’aprenentatge i del llenguatge. Des de sempre he tingut molt clar que volia treballar amb nens i nenes, i crec que l’Educació és el pilar fonamental de la nostra societat. M’encanta acompanyar-los en el procés de créixer i aprendre cada dia d’ells.

    Les meves passions, a part de l’Educació, són el bàsquet i el piano. També m’encanta viatjar i aprofito sempre que puc per escapar-me.

    Ara com ara no estic exercint com a docent, ja que fa un temps vaig decidir venir a viure a Menorca i encara estic buscant el meu lloc a l’Illa. Aquest any m’estic preparant les oposicions, i ho combino amb feina de monitora de menjador, classes particulars i l’extraescolar de robòtica! Fa dos anys que formo part d’Aprentik, ja que penso que la robòtica pot ajudar als nens i nenes a millorar moltes competències: aprenen a treballar en equip, a buscar solucions, a trobar alternatives, a ordenar el pensament, i moltes coses més. Penso que és una manera de poder estar en contacte amb la meva passió i seguir acompanyant a tots els infants a créixer.