Aquest any dos equips de les extraescolars de robòtica Educativa participen a la ClauTIC League. Es tracta de l’equip Ausatel EVT i l’equip Ausatel Gurb. Ambdós equips estan formats per alumnes de 5è, 6è i 1er d’ESO que participen a les extraescolar que APRENTIK porta a terme a ambdues escoles i suposa una nova motivació i un nou repte per aquests alumnes, alguns dels quals, ja porten varis anys practicant aquesta disciplina transversal a les escoles.

La lliga ClauTIC és una competició de robòtica oberta a alumnes d’arreu i on es plantegen 6 reptes als participants (un cada sis setmanes) que alumnes han de resoldre. Un cop treballats aquests reptes, els alumnes graven vídeos on es presenta el repte, s’explica com s’ha treballat per resoldre i s’exposa l’estratègia utilitzada per superar-lo. Un cop enviat, passat uns dies, es publica el nombre de punts aconseguits.

Aquesta mateixa setmana els nostres participants penjaran, ja, el vídeo del segon repte que consisteix en convertir els seus robots en els millors de javelina!

Us seguirem informant de la nostra evolució i dels diferents reptes que se’ns vagin plantejant. Molta sort i endavant petits enginyers!