En una societat on la personalització i la creativitat estan prenent importància i van adquirint  un paper fonamental, la impressió 3D va agafant protagonisme en diferents àmbits de manera progressiva. Qualsevol usuari pot tenir accés a una impressora 3D i imprimir-hi qualsevol cosa que s’imagini. Malgrat existeixen comunitats on circulen i es comparteixen dissenys 2D i 3D lliurament, és important que un mateix sàpiga crear els seus propis dissenys i objectes perquè es puguin adequar a la necessitat de cadascú de manera totalment personalitzada.

És per això que t’oferim la possibilitat de poder venir acompanyat/da d’algú més (en cas de menors de 16 anys, és obligatori que vinguin amb un adult) i muntar la teva primera impressora 3D de Formbytes! A més, te la podràs endur a casa!

Trobaràs tota la informació i podràs inscriure’t clicant aquí!

form