Un any més, els equips d’APRENTIK participaran en una nova edició de la WRO (World Robot Olympiad).

Malgrat a hores d’ara no disposem d’informació sobre quins seran els reptes de l’edició 2016-17 ni de masses detalls en referència els llocs on es celebraran les diferents fases de la classificació, sí que podem avançar-vos que APRENTIK ja està entrenant amb els seus 3 equips. Enguany, participarem en els següents categories:

  • Elementary: de 7 a 12 anys – 2 equips
  • Junior High: de 13 a 15 anys – 1 equip

Els primers entrenaments ja realitzats i que hem iniciat aquest mes d’octubre, els nostres participants estan escalfant motors a partir de reptes d’anys anteriors per anar adquirint agilitat i destresa en el muntatge i la resolució de les diferents proves.

La nostra formadora, Anna Serra, serà l’encarregada un any més, de preparar els diferents equips per una competició en la que esperem repetir i fins i tot millorar, els resultats de les darreres edicions.