L’educació és el pilar bàsic de la societat. Quan més global i ampli sigui el seu abast, més riquesa tindrà un territori.

A APRENTIK això ho sabem molt bé, per això no deixem d’involucrar-nos en projectes relacionats en facilitar l’aprenentatge més enllà de les nostres fronteres.

ALI MBARAK 2015

El 2015, Aprentik vam iniciar el nostre projecte solidari amb l’apadrinament de l’Ali Mbarak, un nen de Tsunza, un poblet de Kènia, a través de la petita Associació Childrens of Africa.
L’Ali va a l’escola de Cape of Good Hope i gràcies a la col·laboració solidària de moltes persones i associacions, la seva educació i les seves condicions de vides poden ser una mica millors. Amb el nostre apadrinament, per exemple, contribuïm en les millores del dispensari mèdic i a les escoles, la construcció d’aules d’un nou centre educatiu i cobrim les taxes escolars, uniforme i maleta, servei de menjador diari i una visita mèdica anual.
Tenir feedback amb l’Ali no és fàcil. El que si que intentem és fer-li arribar alguna carta un parell de cops a l’any que són els que rebem fotografies o algun dibuix seu.

 

D’altra banda, aquest abril ens hem embarcat en un nou projecte solidari. Aquest cop a cavall d’un Volkswagen Golf i amb l’objectiu de portar més de 20 quilos de material escolar als centres educatius més recondits del Marroc! Sens dubte, participar en l’edició 2017 de la VM Golf Challenge ha set tota una aventura! 2.200 km en vuit dies pels llocs més insòlits del Marroc, amb un Golf condicionat per l’ocasió. El material l’hem deixat en dos poblats diferents. La primera entrega la vam fer en una escola d’un poblat bereber. La segona, un parell de dies més tard, entre els habitants d’un poblat del desert i a una associació local destinada al desenvolupament de la població.

I és que APRENTIK ens mou la responsabilitat social corporativa i seguirem, sempre que ens sigui possible, participant i posant el nostre granet de sorra a acostar l’educació i l’aprenentatge a tots els nens i les nenes del món!

img_7285