Des de fa unes setmanes, la Generalitat de Catalunya ha llençat una campanya de publicitat sobre BITBOT que es pot veure per TV3.

BITBOT és una plataforma creada el 2016  per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de promoure l’oferta extraescolar d’activitats en l’àmbit de la programació i la robòtica a Catalunya.

BITBOT és una espècie d’extensió de la plataforma ACTIVITUM (www.activitum.cat) que és l’encarregada d’elaborar el Catàleg d’activitats extraescolars en programació i robòtica de Catalunya. Mentre ACTIVITUM està destinada principalment a escoles, BITBOT va destinada a pares, mares i famílies.

APRENTIK participa en aquest projecte des de l’inici i vam estar presents a l’acte de presentació del projecte el passat 14 d’octubre del 2016 a la sala d’actes del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

Així doncs, us convidem a visitar bitbot.cat per estar al dia de les nostres activitats extraescolars, tallers i casals de robòtica educativa d’arreu de Catalunya a més dels canals habituals com són Aprentik, facebook , twitter i instagram!

Us deixem amb la campanya de publicitat!