Que no se’t passi!

    Un cop començat el curs escolar, sembla que el temps s’acceleri de forma especial. En un tres i no res serem a la castanyada i en quatre dies, arribarà Nadal.

    Aprentik som previsors i, sabent-ho, ja estem preparant diverses activitats de cara aquestes pròximes festes!

    CASALS TECNOLÒGICS DE NADAL

    Els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener Aprentik porta, de nou, els casals tecnològics. Aquest any, amb una temàtica diferent cada dia, perquè vinguis el dia que vinguis, puguis muntar i programar i vegis, de forma ben ràpida, els teus progressos!

    Properament anirem tancant els detalls, però si teniu entre 6 i 15 anys, ja us ho podeu anar reservant l’agenda per aquests dies, de 9 del matí a 1 del migdia a La Violeta (Barcelona), Roca Umbert (Granollers) , Alberg Canonge Collell (Vic) o Can Licus (Tona).

    2017-04-13-PHOTO-00000123

     

    PARCS DE NADAL I TALLERS

    Aprentik participa cada Nadal en diferents poblacions on s’organitzen Salons de la Infància o Parcs de Nadal. Aprentik pot oferir-te un taller a mida per cada esdeveniment, ja sigui un taller puntual per a infants o per equips d’adult i infant.

    Si vols aportar un valor afegit al festival del teu poble, no hi pot faltar un taller de robòtica Educativa d’Aprentik. Posa’t en contacte amb nosaltres i en  parlem!

    2017-04-01-PHOTO-00000748

     

    Tant si participes com si organitzes, contacta’ns!