Aquest dissabte dia 16 de desembre les escoles Vedruna d’Artés, de Tona i de Vic han celebrat la MicroFLL.

MicroFLLTaulaPer primer any, les tres Vedruna han celebrat conjuntament aquesta petita competició que representa un entrenament per la oficial First Lego League que es celebrarà el mes de febrer, creant així, un vincle entre els centres que alhora treballa un dels principals valors reconeguts en aquesta competició i que han complementat amb la creació de la web https://sites.google.com/vedruna.cat/steam/inici  on recullen les diverses experiències dels 3 equips.

 

 

Els equips

Les diferents escoles han aportat diversos equips:

  • Escola Vedruna Artés: 2 equips d’alumnes de 6è de primària a 3r d’ESO
  • Escola Vedruna Tona : 2 equips d’alumnes de 3r d’ESO
  • Escola Escorial Vic: 2 equips d’alumnes de 3r d’ESO.

Imma Valls, d’APRENTIK, és una de les coordinadores d’aquesta competició i a més, l’entrenadora de l’equip de l’escola Escorial de Vic.

 

Les proves 

Micro FLL2

Seguint el format de la FLL, aquesta micro ha pretès ser una espècie d’entrenament real el més semblant possible a la competició oficial.

Així doncs, en primer lloc, els diversos equips han presentat els seus projectes científics que, tal i com ja us vam comentar en l’entrada http://www.aprentik.com/2017/11/aprentik-first-lego-league/  , en aquesta ocasió estan relacionats amb l’aigua.

Aquestes presentacions de projectes s’han alternat amb dues rondes de robots amb missions de dos minuts i mig.

 

El jurat

El jurat d’aquesta prova ha estat integrat per en Juli, en Pep Ayats i arbitrat per en Josep, tots de la Universitat de Vic.

La funció d’aquest, a més de puntuar els diferents equips, ha estat valorar i comentar-los els aspectes sobre els quals consideren que han de treballar més i en quina línia fer-ho de cara el proper mes de febrer.

Acabada, doncs, la Micro, des d’Aprentik animem als 6 equips a seguir treballant com fins ara a més de desitjar-los molta sort per la competició!