Des de l’inici, APRENTIK s’ha caracteritzat per haver desenvolupat un projecte educatiu propi que ens ha permès portar la robòtica educativa a més de 40 centres d’arreu de Catalunya amb una mitjana de 750 alumnes d’extraescolars i uns altres 700 en horari lectiu.

Amb l’objectiu de seguir treballant amb i per a l’educació aquest curs APRENTIK hem estrenat dos nous serveis: la Borsa de Mestres i el Servei d’Acompanyament.

Per una banda, amb la Borsa de Mestres, us convidem a recórrer a APRENTIK a la recerca de professionals per cobrir els llocs vacants d’educació infantil i primària que, de manera puntual, puguin aparèixer al vostre centre i que necessiteu cobrir de manera ràpida, eficient i sense masses gestions.

És una prioritat per a nosaltres garantir que els formadors d’APRENTIK, que són mestres titulats, tinguin accés a aquestes substitucions alhora que oferim als centres, una solució fàcil i sense complicacions.

IMG-20170925-WA0000-compressor

Estem segurs que a partir d’ara, amb la Borsa de mestres d’APRENTIK, els problemes de les substitucions, seran només un simple tràmit.

Per l’altra, som conscients de la problemàtica que pot arribar a suposar per a les escoles complir amb les ratios d’acompanyants per alumnes quan s’organitzen sortides. És per això que APRENTIK posa a la vostra disposició, també en aquest cas, el Servei d’Acompanyament amb el qual us oferim mestres o estudiants (no necessàriament titulats) per acompanyar-vos en sortides o altres activitats que requerixin d’aquesta figura i així facilitar-vos la recerca de voluntaris o altres mestres que podria suposar haver de realizar canvis d’agenda o redistribució de tasques.

 

Voleu saber-ne més? Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de [email protected] o bé del 93 812 54 35 i us explicarem el servei amb més detall.