Així hem titulat la primera setmana del casal d’estiu de l’Escorial Vic i de la Vedruna Tona

    Una setmana veritablement especial perquè ha set el retrobament de molts nens i nenes que comparteixen classe i que, degut al desenllaç inesperat que ha tingut aquest curs, portaven molts mesos sense veure’s més que per pantalles. Ha estat, d’alguna manera, com tornar enrere en aquesta màquina del temps i, seguir amb la vida que es va aturar fa tres mesos. Això sí, amb un munt de noves normes, mesures i precaucions!

    A Aprentik hem aprofitat tota aquesta energia i il·lusió que estava retinguda per fer un munt d’activitats amb les que ens ho hem passat genial tots i totes!

    Vam començar la setmana buscant pistes dels follets per trobar la papallona sense colors, hem fet una obra de teatre, hem jugat al bingo, hem intercanviat cartes amb els nens i nenes de les dues escoles escrites en anglès, hem pintat murals, jugat a jocs tradicionals alguns dels quals desconeixien, hem practicat el Basket Beat, ens hem ben mullat i refrescat amb jocs d’aigua… I un munt de coses més!

    Pares i mares, hem vist els vostres fills i filles contents i contentes, divertint-se i disfrutant d’allò més! Aquí en teniu unes mostres!!!!