Aquí acabem la segona setmana dels casals d’estius.

    Una setmana que ha començat molt calorosa i que ha acabat ben diferent. Però a nosaltres no ens para res així que hem fet un munt d’activitats! La setmana del reciclatge, el medi ambient i la sostenibilitat ha set un èxit!

    Infantil:

    Mentre els follets ens han seguit deixant pistes que anem trobant mica en mica durant la setmana, hem experimentat amb aigua: què s’enfonsa i què sura, hem creat unes màscares ben divertides amb plats, ens hem inventat instruments amb material reciclat i hem fabricat el nostre propi follet reciclat!

    Cicle inicial:

    Tot treballant amb les 3 erres de la setmana: reduir, reciclar i reutilitzar; hem pintat amb elements de la natura, hem creat el nostre instrument reciclat i hem participat en una gimcana que ens ha fet passar una molt bona estona!

    Cicle mitjà:

    A cicle mitjà també hem creat el nostre instrument amb material reciclat, hem participat en una súper gimcana i hem fet un videoclip amb coreografies. Quin fart de ballar ens hem fet!

    Cicle superior:

    Els reporters i reporteres del casal hem preparat els vídeos que segueixen i que trobareu a les xarxes socials on us expliquem amb imatges la setmana de casal. Tot això, mentre hem après a jugar al Dixit i hem fet robòtica, entre moltes altres coses. Una setmana ben intensa!