L’aparició inesperada del SARS-CoV-2 a les nostres vides ens ha obligat a prendre mesures excepcionals que han alterat el nostre dia a dia. El 13 de març del 2020 s’ha convertit ja, en una data a recordar per sempre més, el dia en que les nostres vides van entrar en un estat de pausa en molts aspectes quotidians.

Aquest canvi, ha afectat també, i d’una manera molt severa a la nostres activitats. Amb el confinament i les diverses mesures que s’han hagut de prendre, ens hem vist obligades a deixar les extraescolars, els tallers, els horaris lectius i la resta d’activitats que desenvolupem a mig fer.

Però des d’Aprentik, apassionades com som de la robòtica i fidels a l’educació i a l’aprenentatge, no ens hem conformat i per això, hem ideat la manera de seguir proposant-vos activitats perquè, sols o en família, pugueu seguir gaudint de la robòtica.

En aquest apartat hi trobareu diverses propostes d’activitats. Tan se val si sou més grans o més petis/es, segur que n’hi ha alguna especialment per a vosaltres. Cliqueu sobre les imatges i… a divertir-vos!

A més, us reptem a superar els #ChallengeAprentik. Us hi atreviu?

Challenge_1_Aprentik

Challenge_2_Aprentik

Challenge_3_Aprentik
Challenge_5_Aprentik

 

Challenge_6_Aprentik

Challenge_7_Aprentik

Challenge_8 Equilibri_Aprentik (1)

Challenge_9_Aprentik (1)

Challenge_13_aprentik

 

I també us deixem les edicions especials en motiu de dies/setmanes concretes…:

Challenge_4_Aprentik (1)

setmana santa

 

Aprentik a casa - Activitats