Al llarg de l’any APRENTIK organitza també altres activitats en les que aprofitem per donar a conèixer la nostra robòtica eduactiva a nous col·lectius i persones.

  • Estius tecnològics i parcs de Nadal. Tant se val si fa fred o calor. Si hi ha interés per la tecnologia, joves i infants, Aprentik no hi falta. Participem en tallers aportant les activitats que millor encaixen segons el format que preferiu.

  • Tastets de robòtica. Una petita degustació de robòtica a través d’una activitat concreta i que sovint va acompanyada d’una exposició sobre el nostre projecte educatiu. Amb el tastet, els participants tenen un primer contacte amb les nostres activitats. I sinó, també pot formar part de la setmana de la famíia, de la ciència, d’una fira de primavera…. O simplement de la teva festa d’aniversari!

  •  Participem en competicions. First Lego League i WorldRobot Olympiad són dues de les competicions en les que Aprentik col·labora, ja sigui competint amb un equip creat per l’ocasió o bé, com entrenadors d’equips que sorgeixen de diferents escoles o col·lectius.

  • Tallers de robòtica en família, en els que adults i infants poden compartir una estona realitzant una construcció i programació junts. Una bona ocasió per gaudir ¡’un temps amb els nostres fills aprenent de manera paral·lela i en la que amdbós en som part activa!

  • Tallers tecnològics de robòtica adaptats a qualsevol temàtica, públic i format. APRENTIK pot presetar-te diverses propostes però, si tu ja tens clar el que vols, només cal que ens ho comentis!

  • Tallers per a adults. Perquè no hi ha edat per la robòtica. En un centre cívic, un grup d’amics o una associació també tenim tallers adaptats i personalitzats per passar una bona estona i aprendre divertint-se!

I a més…

participem en EWeek’s, projectes solidaris, portes obertes i festes de fi de curs..

…. I moltes coses més!

 

IMG_3159