A APRENTIK ens agrada veure’us contents i volem premiar-vos per seguir-nos a Facebook! Així que hem preparat un parell de regals que estem convençuts i convençudes que us agradaran!

Per una banda, el dia 30 de novembre sortejarem un Caçations a qualsevol dels boscos on s’han amagat: Rupit, El Corredor, Escornalbou, Vallirana, Santa Fe del Penedès o a Navarcles. El guanyador/a podrà triar el bosc que prefereixis!

Per altra, tenim un allotjament d’un cap de setmana al petit poble de Rupit, enmig del Collsacabra, per a 2 adults i 2 nens/es, a La Devesa que sortejarem el 30 de desembre i que es podrà disfrutar de gener a abril (excepte Setmana Santa) subjecte a disponibilitat (en aquest sorteig s’inclouran tots els participants des del dia 20 de novembre).

Ho voleu??? Aconseguir-ho és fàcil!
  1. Entreu a la nostra pàgina de facebook i cliqueu “M’agrada”.
  2. Comenteu la publicació amb dos amics/amigues.
  3. Envieu-nos el vostre mail per privat o bé a: [email protected].
  4. Compartiu la publicació al vostre mur.

Molta sort a tothom!!!

Col·laboren:

LogoCaçations-500-mg3khubr5pa99b4j6put26l6woajh3ljs5no3p0wde

rupitviu!