Informació bàsica sobre protecció de dades

 

ResponsableAusatel Robòtica SLU
FinalitatUtilitzem les dades per gestionar les subscripcions i per posar-nos en contacte amb l’interessat.
LegimitatL’oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense el seu consentiment no tractarem de cap manera les seves dades personals.
DestinatarisEn la mesura estrictament necessària per a l’execució de la relació contractual, les seves dades poden cedir-se a tercers ubicats tant dins de la Unió Europea com fora d’aquesta.
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com s’explica a la informació addicional que pot visualitzar a la part inferior.

+info Responsabilitat

· Responsable:

– Identitat: Ausatel Robòtica SLU
– Direcció postal: Passeig dels Oficis, 2B. P.I. les Goules – 08551 – Tona (Barcelona)
– Telèfon: 93 171 00 12
– Correu electrònic: [email protected]

+info Finalitat

· Finalitat:

– Des d’Ausatel Robòtica utilitzem les dades que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar les subscripcions del nostre butlletí, que alhora facilita als
interessats ofertes de productes i serveis del seu interès, i per gestionar la informació que ens sol·liciten. També s’utilitzaran les dades per informar a l’interessat de les activitats d’Ausatel robòtica ja sigui via e-mail o WhatsApp.

  • Les dades facilitades podran ser comunicades a:
    – Entitats bancàries i entitats de gestió de pagaments.
    – Persones que realitzin activitats de transport o enviament.
    – Despatxos d’advocats, consultories i asseguradores de risc d’impagaments, així com persones encarregades de la comptabilitat.
    – Fabricants o proveïdors dels productes subministrats.

– Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió.

+info Legitimitat

· Legitimitat:

– L’oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense el seu consentiment no tractarem de cap manera les seves dades personals.
– Per a més informació sobre la base jurídica pot accedir fàcilment en el següent enllaç : https://www.boe.es/doue/2016/119/L00001-00088.pdf (REGLAMENTO (UE) 2016/679 D – Article 7)

+info Destinataris

· Destinataris:

– En la mesura estrictament necessària per a l’execució de la relació contractual, les seves dades poden cedir-se a tercers ubicats tant dins de la Unió Europea com fora d’aquesta. En el cas de transferència fora  de la UE, aquesta estarà regulada per contractes específics dissenyats per exigir que el destinatari compleixi amb les garanties iguals o superiors a les establertes a la Unió Europea.

+info Drets

· Drets sobre les seves dades:

– Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si a Ausatel Sistemes estem tractant les dades personals que li corresponen, o no.
– Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de dades inexactes i/o sol·licitar la seva supressió.