Aquest dissabte 21 de febrer es portarà a terme la tercera edició del torneig de robòtica First Lego League a la Universitat de Vic.

LA First Lego League és una competició de robòtica per a joves de 10 a 16 anys, que han de dissenyar, construir i programar robots construïts amb peces de LEGO.

El dissabte 21 de febrer de 2015 la Universitat de Vic acollirà una de les 7 competicions territorials de robòtica FIRST LEGO League que es fan a Catalunya, on més de vint-i-cinc equips buscaran el passi a la final estatal d’aquesta competició que, en aquesta ocasió, tindrà lloc a Santa Cruz de Tenerife el 22 de març. Els guanyadors de la competició estatal tindran l’oportunitat, posteriorment, de competir a la Final Mundial (World Festival a Saint Louis, EEUU, abril 2015) o a la Final Europea.

Aquest esdeveniment és una gran festa de la ciència i la tecnologia destinada a nens i nenes d’ensenyament primari i secundari, i oberta al públic en general.