Durant el mes de juliol, APRENTIK ha organitzat casals tecnològics de Robòtica Educativa al centre Roca Umbert, Fàbrica de les Arts de Granollers.
Al llarg de les jornades, els participants han treballat diferents temes mitjançant la construcció i programació de robots: han anat des de Japó on han descobert els balls típics de la zona, han escrit en la seva llengua i han pogut inventar els robots del futur; fins a l’espai convertint-se en astronautes! La darrera setmana s’han convertit en petits enginyers de grans projectes com la creació d’una cadena de muntatge.
La vintena d’infants i joves que han participat en el casal han après divertint-se mitjançant la robòtica i, segons comenta Sílvia Cardona, formadora, “han set unes jornades molt profitoses on s’ha vist als alumnes gaudir de les activitats i descobrir que poden superar tots els reptes que es plantegin”.
Les dues primeres setmanes de setembre s’organitzen de nou, casals tecnològics a Roca Umbert. En aquests, s’endinsaran al misteriós món dels pirates i es muntarà i gravarà la seva pel·lícula preferida. Podeu inscriure-us des de la web!