El Centre d’Innovació i Formació en Educació (CIFE) de la Universitat de Vic ha organitzat pel proper dia 12 de novembre a les 6 de la tarda un taller titulat “La Robòtica com a eina educativa”. L’objectiu principal és apropar la robòtica educativa i les seves possibilitats als docents en general i, en particular, als Mestres d’Educació Primària a qui va especialment dirigit.

Volem acompanyar-vos a descobrir una nova eina pedagògica molt útil i atractiva alhora d’impartir conceptes físics, matemàtics i científics entre els alumnes: la robòtica educativa. A través de la construcció i programació de robots, podem plantejar reptes molt diversos que, tot aplicant coneixements previs adquirits de forma teòrica en altres assignatures, els infants i joves podran resoldre de forma satisfactòria.
En aquest taller experimentarem amb la robòtica tot emprant diversos materials i descobrint les possibilitats de cadascun d’ells. L’objectiu és acostar-vos a la robòtica de forma pràctica i intuïtiva perquè pugueu tenir una visió general de tots els beneficis que us pot oferir alhora d’impartir classes i que van més enllà del simple treball de coneixements concrets ja que, gràcies al treball amb aquesta eina, potenciem l’alumne com a persona ajudant-lo a guanyar autoestima, a superar reptes i ensenyant-lo a treballar en equip. Un tàndem perfecte entre coneixements i valors.
Realitzen el taller Sílvia Cardona, formadora i directora d’APRENTIK i Imma Valls, formadora d’APRENTIK i Mestre en Educació Infantil.

Trobareu més informació a:
Noves tecnologies pedagògiques
Blog CIFE UVic