A Aprentik som NON STOP així que a l’estiu seguim treballant perquè centenars de nens i nenes puguin seguir descobrint la Robòtica Educativa! Voleu saber què hem fet aquest estiu? Doncs aquí teniu  un recull de les diferents activitats!

CASALS TECNOLÒGICS DE ROBÒTICA EDUCATIVA.

Del 27 de juny al 29 de juliol. Per a nenes i nens de 6 a 15 anys. A Tona, Vic, Granollers i Barcelona.

ESTIU1 JOIES

 

Treballant temàtiques ben diferents, des de les Joies de l’Amazones, l’Smart City, La
cançó robòtica fins a Salvament marítim i Viatgem a l’Espai, apropem la robòtica a nenes i nens de diferents edats de forma lúdica, plantejant i superant reptes que cada setmana, acabem exposant a pares, mares i familiars.

CASAL SETMANA TECNOLÒGICA.

Del 27 de juny a l’1 de juliol. Per a joves d’ESO. Igualada.

Mitjançant la construcció i programació de robots Mindstorm hem treballat el nostre enginy per aconseguir superar les diferents proves que se’ns han anat plantejant.

CASALOT D’HOSTALETS DE BALENYÀ

Durant tot el mes de juliol. Dimarts i dijous de 9 a 1 del migdia. Tallers per a nenes i nens d’infantil a ESO de robòtica educativa: construccions de robots, programació, narració digital…, Impressió 3D i Arduino.

CASAL2

ROBÒTICA EDUCATIVA EN ANGLÈS

Tots els dilluns de juliol. De 2/4 de 4 a 5 de la tarda. Per a nenes i nens de primària. Dins el casal d’estiu organitzat per Idiomàtic, tallers de robòtica educativa en anglès sota la temàtica de l’Espai.

TALLER TECNOLÒGIC

Setmana del 27 de juny. A l’Espai Vit de Vic. Destinat a joves de 12 a 16 anys.

Taller tecnològic on hem descobert tres maneres diferents de treballar la robòtica educativa:DRONS2els drons, la impressió 3D i Arduino. Taller totalment pràctic que ens ha permès descobrir i entendre el vol d’un dron, crear la nostra primera impressió en 3D i introduir-nos a una programació més avançada amb Arduino.

TALLERS DE ROBÒTICA EDUCATIVA

Centre Ateneu les Bases de Manresa

Dies 5 i 6 de juliol. Dins el casal d’estiu d’aquest centre, hem realitzat un taller de robòtica per a nenes i nens de primària que ens ha permès descobrir què és i donar moviment als nostres primers robots.

Escoles Can Besora i St Jordi de Mollet

Dies  4 i 7 de juliol.  Dins el marc del casal organitzat per Nas de Pinotxo. Activitats d’una hora de durada on nenes i nens de primària han realitzat diferents construccions i programacions.
CASAL3

Casal de l’Escola el Carme de Manlleu

Dia 13 de juliol. A càrrec d’Oci Lúdic. Activitat destinada a alumnes de 1r a 4rt de primària durant un matí on s’han realitzat construccions diverses a les que hem set capaços de donar moviment segons uns paràmetres indicats.

Taller a Palau de Plegamans amb EDPLAY

Dia 27 de juliol. Construccions de robots amb sensors i motors.

ALTRES ACTIVITATS

I a més a més…

Hem acabat el curs amb els formadors amb una Aventura pels arbres a Anigami.

arbres

Hem assistit a l’entrega dels Premis Innovacat 2016.

4

Hem estat al Saló St Jordi de la Generalitat de Catalunya en la recepció dels equips catalans participants a la FLL.

stjordi

I els dies 20 i 21 de juliol, tenim nou curs de formació pels futurs educadors del curs 2016-17!

I recordeu que al setembre tornem amb les nostres extraescolars de robòtica educativa! Contacta’ns a [email protected] i t’informarem!