Ja tenim a punt les inscripcions dels Casals Tecnològics de Setmana Santa!

Per tal de donar cobertura a la setmana festiva del segon trimestre, des d’Aprentik apostem per tornar a portar a terme els Casals Tecnològics a Barcelona, Granollers, Tona i Vic. Aquest any us oferim descobrir l’univers mitjançant la robòtica.

Del 10 al 13 d’abril, els alumnes hauran de resoldre reptes relacionats amb l’espai: l’enlairament d’un coet, les curiositats de les diferents galàxies que ens envolten, el coneixement dels planetes més propers…

Hem treballat de valent perquè cada matí, de 9.00 a 13.00h, els alumnes es puguin divertir i aprendre mentre programen i executen els diversos exercicis que els hi proposarem. Com ja sabeu, l’últim dia mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure el nostre repte!

Aquest any incorporem una novetat a l’horari i, cada dia, dedicarem una estona a treballar competències transversals com la creativitat, la comunicació o el treball en equip, entre d’altres.

Els Casals Tecnològics de Setmana Santa d’Aprentik estan dissenyats per a nens i nenes de 6 a 15 anys. El preu de l’activitat és de 88€, s’aplicarà un descompte del 5% per germà o si s’és alumne d’extraescolar.

Fes clic a la població que més t’interessi: