Ja tenim a punt les inscripcions dels Casals Tecnològics d’Estiu!

Des d’Aprentik vetllem per l’educació i aprenentatge de l’alumne. Per aquest motiu, tornem a portar a terme els nostres Casals Tecnològics d’Estiu a Barcelona, Granollers, Tona i Vic.

Del 26 de juny al 29 de juliol, els alumnes treballaran una temàtica setmanal. Cada concepte es treballarà mitjançant el muntatge i la programació. Tot i que la robòtica és la part central de la nostra metodologia,  cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals com la creativitat, la comunicació o el treball en equip, entre d’altres.

Aquestes són les temàtiques de cada setmana:

Setmana del 26 de juny: Agents Rurals i salvament.
Setmana del 3 de juliol: Circ Robòtic.
Setmana del 10 de juliol: L’empresa del futur.
Setmana del 17 de juliol: Reinventem les màquines del passat.
Setmana del 23 de juliol: Aparells que ens faciliten la vida.

Així doncs, cada matí, de 9.00 a 13.00h, els nostres alumnes aprendran i es divertiran mentre programen, executen i resolen els diversos exercicis que els hi proposarem. Com ja sabeu, l’últim dia de cada setmana mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure el nostre repte!

Els Casals Tecnològics d’Estiu d’Aprentik estan dissenyats per a nens i nenes de 6 a 15 anys. El preu de l’activitat és de 115€ setmanals. Tanmateix, s’aplicarà un descompte del 5% per germà, si s’és alumne d’extraescolar, si ja s’ha cursat un altre casal tecnològic amb nosaltres o si l’alumne s’inscriu més d’una setmana.

Fes clic a la població que més t’interessi: