Us imagineu poder tenir un superpoder? Quin demanaríeu? Us ho heu plantejat mai?

Doncs d’això ha tractat el casal aquesta setmana: de superheroïnes i superherois!

I és que aquests darrers temps, amb tot el rebombori que ha causat la Covid a les nostres vides, hem fet ressorgir aquest terme d’una manera molt especial, donant-li més sentit que mai, i ampliant-ne el seu abast a col·lectius que fins el moment, en poques ocasions s’havien titllat així. Parlem de metgesses, metges, infermeres i infermers, persones cuidadores… I parlem de nenes i nens! Totes i tots ells superheroïnes i superherois sense capa! L’obra de teatre que hem creat us la dediquem a totes i tots vosaltres!

Conèixer i reconèixer totes aquestes proeses, no ens ha impedit, però; parlar i fer activitats entorn els superherois i superheroïnes més famosos! A més, hem creat un ventall per refrescar-nos en aquests dies calorosos, hem descobert nous jocs de tot tipus, hem ballat al ritme de la música amb noves coreografies, hem descobert noves dances tradicionals i un  munt d’activitats més!

Aquí en teniu un resum!

    NoticiaEscorial2

    NoticiaVedruna2