Aquest dimarts 18 d’agost, per segon any consecutiu, hem participat en les activitats organitzades a la carpa de la Plaça Revolució de Barcelona dins el marc de la Festa Major de Gràcia amb un nou taller de robòtica educativa.

Els prop de cent participants han pogut disposar d’un espai ampli on, amb les indicacions dels nostres formadors, han muntat diferents elements que, posteriorment, han fet funcionar mitjançant la programació.

L’activitat, que durava uns vint minuts per participant a fi de que tots els infants i joves en poguessin gaudir, ha tingut una molt bona acollida i ha permès a pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies… compartir una bona estona amb els nens i nenes treballant en l’entorn de la robòtica.

Tots els participants s’han endut a casa una xapa del nostre robot Ausa!

FMG153FMG152FMG151 FMG154FMG155