Com ja anem els darrers anys, els alumnes de robòtica educativa de l’Escola Escorial de Vic participen a la First Lego League que aquest any ja celebra el seu desè aniversari.

La FLL és una competició-repte a nivell internacional creat per despertar l’interès dels joves per la ciència, la resolució de problemes i la tecnologia mitjançant desafiaments semblants als que poden resoldre els científics actuals.

Mimicro7tjançant la construcció, programació i proves de robots Mindstorms, apliquen conceptes matemàtics i científics per resoldre els reptes que es plantegen participant en torneigs i celebracions en format esportiu.

Els participants de l’Escorial, a més, han celebrat fa ben poc la MicroFLL on han exposat els seus projectes per equips dels quals, en sorgeix el que serà l’equip participant a la First Lego League. A més, aquesta jornada s’ha combinat amb l’exposició de la resta d’alumnes de les extraescolars de Robòtica Educativa d’Ausatel dels treballs realitzats en aquestes, en forma d’Olimpíada de Robòtica que s’ha combinat amb altres reptes.

 

Les nostres formadores, Imma Valls, Pili Marmi i Clara Vila han estat al peu del canó durant tota la jornada que ha resultat ser un èxit.micro6