Des d’Aprentik vetllem per fomentar l’aprenentatge més enllà de les nostres fronteres i, per aquest motiu, des de fa dues setmanes us hem demanat la vostra col·laboració aportant-nos material escolar que en breu arribarà als seus destinataris en terres marroquines.

Des de dissabte, 1 d’abril, estem participant a la Volkswagen Golf Challenge 2017: l’objectiu d’aquest repte és transportar els 20 quilos de material que ens vau entregar als centres educatius més necessitats de Marroc on segur que en faran un molt bon us.

Com transportem el material recollit? Doncs amb aquest cotxe tan Aprentik:

2017-04-02-PHOTO-00000598

El primer dia vam realitzar la ruta més llarga del repte: des d’Algecires a Azrou, un total de 433 quilòmetres al costat de la regió muntanyenca del Rif. Ahir, diumenge, vam fer 265 quilòmetres travessant l’Atlas fins arribar a Ouzoud.

Avui hem continuat travessant l’Atles fins a arribar als 2.200 metres d’altitud fins a arribar a Tazzarine, on dormirem en un Oasis. Al finalitzar la jornada d’avui portem un total de 801 quilòmetres acumulats.

2017-04-01-PHOTO-00000592

Demà començarem l’etapa 332 quilòmetres en ple desert: des de Tazzarine fins a les Dunes d’Erg Chebbi, aquestes dunes arriben a fer fins a 150 metres d’alçada! El dimecres continuarem 383 quilòmetres pel desert del Dakar fins a Msemir Rekkam: serà el gran dia, ja que realitzarem l’entrega del material escolar!

Dijous i divendres tornarem a recórrer cap el Mediterrani: dijous realitzarem 60 quilòmetres fins arribar a Ifrane, un municipi i estació d’esquí situada a la província de Fes-Meknès. El divendres arribarem a Kabila (Nador) després de realitzar 340 quilòmetres. Finalment, el dissabte arribarem a Algeciras per tal d’embarcar de nou cap a casa amb 2.247 quilòmetres recorreguts!

Moltes gràcies a totes les persones que heu fet entrega de material, aquest repte té sentit gràcies a vosaltres.

Estigueu atents a les xarxes socials, us mantindrem informats! 😉