Ja tenim a punt les inscripcions dels Casals Tecnològics de Setembre!

Des d’Aprentik vetllem per l’educació i aprenentatge de l’alumne. Per aquest motiu, tornem a portar a terme els nostres Casals Tecnològics de Setembre a Barcelona, Granollers, Tona i Vic.

Del 4  al 8 de setembre, els alumnes treballaran la temàtica Inventem, basada en la creativitat i la innovació aplicades en el moment. Cada concepte es treballarà mitjançant el muntatge i la programació. Tot i que la robòtica és la part central de la nostra metodologia,  cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals.

Així doncs, cada matí, de 9.00 a 13.00h, els nostres alumnes aprendran i es divertiran mentre programen, executen i resolen els diversos exercicis que els hi proposarem. Com ja sabeu, l’últim dia de la setmana, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure l’exhibició dels treballs realitzats durant la setmana!

Els Casals Tecnològics de Setembre d’Aprentik estan dissenyats per a nens i nenes de 6 a 15 anys. El preu de l’activitat és de 115€ setmanals. Tanmateix, s’aplicarà un descompte del 5% per germà, si s’és alumne d’extraescolar, si ja s’ha cursat un altre casal tecnològic amb nosaltres.

Fes clic a la població que més t’interessi: