L’equip d’APRENTIK no acabem de parar mai. Que s’acaben les extraescolars i no és temps de casals? Doncs cap problema! Tallers i fires!

I és que estem tenint un agost NON-STOP.

IMG_20170808_171641

 

Un cop finalitzades les 5 setmanes de casals tecnològics d’estiu, hem decidit explorar terres empordaneses i ens hem plantat amb un taller de robòtica al festival més conegut de les Serres de Pals: el White Summer. Entre botigues, restauració i  artistes APRENTIK us portem els dies 8, 10 i 22 d’agost tres hores d’entretaniment  per a petits i grans disposats a passar una bona estona construint i programant el seu propi robot. Ah! I és una activitat gratuïta!

 

Entre taller i taller a Pals, canviem d’aires i anem cap al Ripollès. El dia 14 vam ser a la Fira de la Joguina de Fusta de St. Pau de Seguries. Enmig de l’originalitat del joc de tota la vida, APRENTIK i la tecnologia. Una combinació curiosa però molt interessant.

IMG-20170814-WA0004

 

I per acabar-ho d’arrodonir, no podíem faltar a la nostra cita anual amb la gent de Gràcia. El divendres 18 ens trobareu a la carpa de la Plaça de la Revolució on tindreu l’oportunitat de compartir una estona ben interessant amb els vostres fills construint i donant moviment a la vostra creació.

Hi esteu tots i totes convidats i convidades. Us hi esperem!

IMG_20170810_190314