Aprentik és una empresa amb un important valor humà i plenament conscienciada amb la importància de l’educació, que considerem el pilar bàsic i fonamental de qualsevol societat.

Amb aquesta tendència, Aprentik participa per segon any consecutiu, en una nova edició de la VW Golf Challenge, una aventura única pels paratges més bells del Marroc que combina la diversió, l’aventura i la solidaritat que tindrà lloc del 7 al 15 d’abril.

Sílvia Cardona i l’Imma Valls, són les participants d’Aprentik aquest 2018. Joan i en Jordi Casals ho faran per part d’Ausatel i Enagro.

IMG-20180408-WA0000

 

En aquesta ocasió, a més, la nostra col·laboració solidària anirà més enllà de l’entrega de material escolar, roba o joguines als nens i nenes de les zones més desafavorides del país, ja que a més, els hem preparat un taller de robòtica educativa amb el qual, els infants de la zona, podran viure de primera mà una experiència de ben segur, única i inoblidable! Però això no és tot!

I és que la nostra vocació com a mestres, ens ha portat a preparar, també, una espècie de joc de pistes entre tots els participants del que, per ara, no us en podem avançar res més…

Convençudes de l’aventura que suposarà aquesta experiència, i després d’un curs express de mecànica de vehicles que de ben segur ens farà falta, des d’Aprentik ja ho tenim tot a punt per endinsar-nos a fer molts quilòmetres plens de diversió, aventures, emocions, noves sensacions, amistats i companys i solidaritat del que tornarem amb mil històries que no trigarem a explicar-vos.

Us mantindrem informats a les nostres xarxes socials.