Per segon any consecutiu, Aprentik juntament amb Ausatel i Enagro, ha participat en una nova edició de la Golf Challenge, una aventura pels paratges més inèdits del Marroc.

30688228_1629307360451756_5640159733236105216_n

 

El raid solidari no competitiu exclusiu per a Volkswagen Golf’s, uneix aventura i noves experiències amb companyarisme, diversió i solidaritat: cada equip ha de portar material escolar, roba o joguines que s’entrega a nens i nenes amb pocs recursos al llarg del seu recorregut.

Amb aquesta intenció, Aprentik va recollir material escolar que ha entregat als infants d’aquests poblets amb el convenciment que aquesta petita acció pot col·laborar, d’alguna manera, en la seva educació i aprenentatge. A més, Aprentik ha realitzat un taller de robòtica educativa a l’associació Hassilabiad, amb el qual, els infants de la zona, han pogut viure de primera mà una experiència inoblidable!

 

Al llarg d’una setmana, el raid s’ha dividit en 8 etapes, amb un total de més de 2.000 quilòmetres. Iniciant-se a Algeciras, Aprentik ha recorregut les muntanyes de l’Atlas travessant Imilchil i Agoudal, per seguir cap a Nekob, Zadora i Merzouga que a través de les pistes del Dakar, els ha conduit cap a Midelt, i de nou cap a la península.

“Ha estat una experiència molt enriquidora que ens ha copsat la realitat que viuen els nens i nenes de petits poblets del Marroc. Viuen amb molts pocs recursos i, malgrat tot, sempre t’ofereixen un somriure”, comenta la directora d’Aprentik, Sílvia Cardona que afegeix “ Després d’aquests dies, ens sentim amb el deure de seguir treballant perquè tots els infants puguin accedir a l’educació i continuarem realitzant accions que ens permetin acostar la robòtica a tothom”.IMG-20180412-WA0020

 

Amb aquesta acció solidària, fidel als valors d’Aprentik, l’empresa segueix amb l’actuació a nivell internacional que va iniciar el 2015 amb l’apadrinament d’Ali Mbarak, un nen de Tzunza (Kènia) col·laborant amb l’educació a les escoles del tercer món; que es suma a l’actuació local a escoles i centres catalans mantenint convenis amb alguns Ajuntaments i associacions que ens permetent oferir places socials en activitats extraescolars i casals tecnològics de robòtica educativa.