La casa Ronald de Barcelona és, tal i com defineixen ells mateixos, una llar fora de la llar per a famílies amb fills i filles hospitalitzats.

Es tracta d’una Fundació Infantil que té la missió de regalar quotidianitat a les famílies que han de desplaçar-se i passar llargs períodes lluny de casa a causa de tractaments mèdics o hospitalització dels seus infants.

Com a fundació, ofereix diferents formes de col·laborar: organitzar Esdeveniments Solidaris, convertir una escola en un centre Educatiu Solidari o una botiga en un Establiment Solidari, fer accions de Voluntariat Corporatiu, fer Regals Solidaris, contribuir econòmicament, fer difusió de la seva feina o oferir temps i serveis. I això ha set precisament la nostra aportació a la causa.

IMG-20180606-WA0032

 

Organitzant tallers de robòtica, Aprentik col·labora amb aquesta causa solidària permetent a tots els membres (infants, pares, voluntaris…) de la Casa Ronald de Barcelona gaudir i participar en tallers de robòtica i programació que s’organitzen allà mateix. D’aquesta manera, #AprentikSolidari s’acosta a famílies que viuen la malaltia d’un fill, una circumstància traumàtica per a tota la família,  aportant-los els beneficis dels nostres tallers que permeten, no sols descobrir i experimentar amb la robòtica, sinó també, compartir temps fent una activitat innovadora, descobrir i divertir-se!

Els tallers, que van començar el passat dia 6 de juny, continuaran els dies 11 de juliol, 1 d’agost i 15 de setembre, de 6 a 7 de la tarda.

Consulteu la seva web: http://casaronaldbarcelona.org. Us animem a col·laborar-hi!