A Aprentik no parem i ja hem estrenat el 2019 amb algunes activitats!

D’una banda, hem realitzat els casals tecnològics de Nadal a Vic, Granollers i Maó on, en aquesta ocasió, ens hem endinsat al país del sol naixent: Japó! Ens hem divertit construint i programant mentre hem pogut conèixer una mica més la cultura oriental japonesa, el tren bala, els lluitadors de sumo o el so dels daiko’s, per exemple. 

IMG-20190104-WA0032

Però això no és tot!

Aquest passat divendres dia 4, i com que no ens para ni el fred, hem estat realitzant un taller de robòtica gratuït per a infants i joves esportistes de la Molina. El taller, organitzat per Aprentik, ha estat possible gràcies a la col·laboració de La Molina Club d’Esports que ens han cedit l’espai i ens han ajudat a escampar-ho arreu dels seus usuaris.

A través de construccions i programacions diverses adaptades a les edats de la cinquantena de participants, hem passat una tarda càlida realitzant una activitat ben diferent a l’esportiva que hem pogut compartir amb bona companyia.

A més, com sabeu, Aprentik i La Molina Club d’Esports mantenim una estreta relació de col·laboració. És per aquest motiu que en aquesta ocasió, hem marxat ben carregades de la Cerdanya: CE La Molina ens han regalat uns anoracs xulíssims per no passar ni mica de fred a les muntanyes del Marroc durant la nova edició de la Volkswagen Golf Challenge d’enguany a la que també participarem. Ben aviat us n’avançarem més coses!

IMG-20190110-WA0002