Que la robòtica educativa és un recurs molt versàtil a l’hora d’ensenyar i aprendre ens ho haureu sentit a dir milions de vegades. Que la seva introducció a l’escola per treballar de manera transversal el projecte curricular és una realitat present i futura, també. I que a Aprentik ens prenem la nostra feina amb entusiasme i innovant constantment, està més que sabut.

Ens encanta ensenyar i hem fet, de la nostra professió, la nostra vocació.

I com que no ens cansem mai de buscar noves activitats, aquest any ens estrenem participant a la RoboCAT, el campionat de Robòtica de Catalunya.

En aquesta ocasió, Aprentik hi participarà amb 3 equips formats per nens de 10 a 12 anys i entrenats pel nostre futur enginyer, l’artífex de noves activitats dissenyades i pensades per a secundària i formador Josep Pomés.

IMG-20190121-WA0001

 

Ambientant el camp de competició d’aquesta edició en les Revoltes dels Remences, els robots de cada equip se les han d’enginyar per passar el màxim nombre de taps de suro al camp contrari durant els 2 minuts que dura la partida. Guanya l’equip que, acabat el temps, aconsegueix tenir més taps al camp contrari. Així mateix, aixecar completament la bandera del seu camp al final de la partida, dóna punts extra.

La competició serà el proper dissabte 4 de maig a l’escola Bell-lloc del Pla, a Girona.

Reserveu-vos el dia a l’agenda! Us hi esperem!