Per tercer any consecutiu, Ausatel Sistemes i Aprentik participaran en una nova edició del raid solidari Volkswagen Golf Challenge que enguany es celebrarà del 23 al 31 de març.

Aquesta cursa és una aventura pels paratges més bells del Marroc que combina la diversió, l’aventura i la solidaritat. Al llarg d’una setmana, travessaran la serralada del Rif cap a les muntanyes de l’Atles per, posteriorment, baixar cap a les Gorges del Todra, el Palmeral d’Agdz i arribar al desert, a les Dunes de l’Erg Chebi. El fi de festa serà a Midelt per tornar, ja, cap al lloc d’origen de cada equip.

foto5

Com sabeu, un dels objectius de la VW Golf Challenge és fer arribar material als nens i nenes dels pobles que es van travessant al llarg del raid. En aquesta ocasió, Aprentik i Ausatel aniran més carregats que mai, ja que a més de material escolar que ja han començat a recollir, s’encarregaran de fer arribar l’equipament que els han entregat el Club Esquí La Molina, amb qui mantén una estreta relació de col·laboració, i El Club Bàsquet Tona i que, de ben segur, agrairan als habitants de les zones més fredes i desafavorides del Marroc.

A més, Aprentik ja està preparant una activitat de robòtica educativa per a nens i nenes que s’intentarà realitzar a la zona de l’Atles Marroquí, concretament a la zona d’Imilchil, una comuna rural d’uns 6.000 habitants que es troba a la part alta de la Vall de l’Asif Melloul, a 2.119m d’altura, i que representa un símbol de la cultura dels berebers. Imilchil és conegut turísticament per les seves “Festes de les núvies” que es celebren el segon o tercer cap de setmana de setembre, tradicionalment.

foto4

Moguts per l’educació i l’aprenentatge i tossuts amb facilitar, dins les seves possibilitats, que estigui a l’abast de tots els nens i nenes, #AprentikSolidari i l’empresa Ausatel, acostaran la robòtica, encara que només sigui per una estona, als infants dels pobles més recòndits del Marroc. Una experiència, tot plegat, enriquidora per a tothom i que es podrà anar seguint amb deteniment a través de la web Aprentik.cat i les xarxes socials de la mateixa empresa.