No deixis passar l’oportunitat d’inscriure’l als Casals Tecnològics d’Aprentik! 

  T’has plantejat mai què passaria si un robot pogués saber si una cosa és dolça o salada? I si fos capaç de diferenciar olors? I els seus sentiments, com serien? Podria sentir-se feliç i alegre? I tenir por?

  Tot això és el que us proposem pel Casal Tecnològic d’Aprentik de Setmana Santa. Quatre dies, del 15 al 18 d’abril, on crearem una història relacionada amb els sentits i les emocions dels robots! Ens convirtirem en autèntics filòsofs per donar voltes sobre aquestes qüestions i moltes d’altres i acabarem fent d’enginyeres i enginyers per dotar els nostres robots del que els manca! Ho aconseguirem?

    Vine i comprova-ho tu mateix/a! 

   A més a més, cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals​ com la creativitat, la comunicació o el treball en equip. I el divendres 3 de setembre, mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure l’exhibició del treball de la setmana!​

    Del 15 al 18 d’abril – Barcelona, Granollers, Tona i Vic

    Del 23 al 26 d’abril – Maó i Ciutadella de Menorca

    De 9.00 a 13.00h

    Per a nens i nenes de 6 a 15 anys