Un any més, tal i com ja us vam explicar fa uns mesos, Aprentik i Ausatel hem participat a una nova edició de la Volkswagen Golf Challenge.

En aquesta edició havíem de realitzar un taller de robòtica a una escola d’Imilchil però els professors portaven un mes de vaga reclamant millores laborals i, per tant, no va ser possible portar-lo a terme.

On si vam poder tirar endavant el nostre taller va ser en una escola propera a Merzouga, una de les zones més turístiques i visitades del Marroc i que compta amb el major potencial natural d’aigua.

IMG-20190403-WA0007

En aquesta escola, acompanyats per un professor molt atent i col.laboratiu, vam realitzar dos tallers:

Taller amb infants de 6 a 8 anys. En grups, calia crear una estructura d’engranatges segons unes determinades directrius.

Taller amb infants de 9 a 11 anys. L’objectiu de l’activat consistia en crear un insecte a partir de les connexions d’un petit circuit elèctric compost per bateria i motor.

A més de les activitats realitzades, també vam poder fer arribar material escolar i equipaments esportius que ens van entregar tant el Club Bàsquet Tona com La Molina Club d’Esports a nens i nenes durant tot el recorregut del raid.

Ens emportem una experiència increïble i una cura d’humilitat i senzillesa per la naturalesa de les persones amb qui hem coincidit al llarg del nostre recorregut.

IMG-20190403-WA0012