No deixis passar l’oportunitat d’inscriure’l als Casals Tecnològics d’Aprentik! 

  Durant la primera setmana de setembre, t’oferim una activitat divertida, educativa i innovadora per passar uns matins diferents! Si tens entre 6 i 15 anys, et convidem a participar en els Casals Tecnològics de Robòtica Educativa d’Aprentik on construirem els nostres propis robots, els programarem per assolir els reptes que els plantegem, descobrirem conceptes nous de mecànica i electrònica, el funcionament de motors, sensors…. i un munt de coses més!

    Vine i comprova-ho tu mateix/a! 

   A més a més, cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals​ com la creativitat, la comunicació o el treball en equip. I el divendres 6 de setembre, mares, pares, avis, àvies i amics esteu convidats a venir a veure l’exhibició del treball de la setmana!​

    Del 2 al 6 de setembre

    De 9.00 a 13.00h

    Per a nens i nenes de 6 a 15 anys