Acabem una setmana més de juliol. Una setmana dedicada AL CIRC on hem rigut i fet riure com pallassos, hem fet malabars, equilibris i un munt més d’activitats!

L’alumnat d’infantil ha fet un marc de fotos amb elements naturals i reciclats, han après una dansa i s’han creat el seu propi nas reciclat! També han deixat la seva silueta marcada en un paper i han jugat el joc de la mímica.

Els i les alumnes de Cicle inicial han jugat a fer mandales amb elements naturals, han fet un circuit d’equilibris i també s’han fet màscares o nassos de pallasso.

Els nens i les nenes de cicle mitjà, cicle superior i ESO han posat a prova l’equilibri fent acroesport! S’han inventat una coreografia amb molta marxa i han fet una representació de teatre!! Tot això, combinat amb malabars, mandales i jocs matemàtics. A més, també han fet una sortida a un parc de Vic per buscar pistes sobre pallassos, malabaristes i professionals del món del circ.

La propera setmana l’enfoquem a jugar i treballar entorn les EMOCIONS!

    Si voleu veure amb més detall tot el que us acabem d’explicar, no us perdeu aquests vídeos! Esperem que en gaudiu tant com ho hem fet nosaltres!!!!